Studio BY | NAAT

Hallo, ik ben Renate en ik word blij van mooie dingen maken! Ik ben het gezicht achter studio BY | NAAT.

Mijn familie en vrienden noemen mij Naat, dus de naam voor BY | NAAT was al snel gekozen!

Sinds 2021 ben ik bezig met mijn eigen label BY | NAAT, waarvoor ik een wenskaarten lijn produceer die bij verschillende verkooppunten aangeboden wordt. Toen ik zelf ging trouwen, kon ik mijn creativiteit kwijt in onze eigen trouwhuisstijl, waardoor ook het idee voor Studio BY | NAAT is geboren. Na wat contact met ‘lotgenoten’ die ook bezig waren met het plannen van een bruiloft, heb ik besloten om Studio BY | NAAT op te richten en deze werkzaamheden aan te bieden.

Door die ervaring van mijn eigen bruiloft weet ik wat er allemaal op je af kan komen en dat het overweldigend kan zijn om zoveel keuzes te moeten maken. Graag help ik jullie daarom om zo soepel mogelijk een unieke trouwhuisstijl neer te zetten en kijk ik graag naar wat jullie willen voor de perfecte bruiloft.

Benieuwd naar hoe ik te werk ga? Neem een kijkje bij mijn werkwijze, of neem contact met mij op en dan zal ik het allemaal uitleggen. Geen verzoek is te gek!

"We wisten eigenlijk helemaal niet waar we mee moesten beginnen, maar Renate heeft ons door het hele proces begeleid. We hebben daardoor niet alleen een trouwkaart laten maken, maar ook een save the date kaart, de bedankjes en de menukaarten. Superleuk dat alles in dezelfde stijl is."
Jennifer & Jordy

Bekend van

Neem contact op

Laten we kennismaken! Neem contact op en ik zal jullie spoedig uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.