Trouwkaart

Trouwkaarten in jouw stijl

Jouw trouwkaart helemaal in de stijl van jouw bruiloft? Dat kan! 

Graag maak ik voor jouw bruiloft een trouwhuisstijl die helemaal past bij jouw wensen en perfect aansluit bij het thema. Deze bijzondere dag zal jullie unieke verhaal vertellen en daar hoort uiteraard een passende unieke trouwkaart bij!

Ik zal met jullie in gesprek gaan en luister aandachtig naar de ideeën en hoe voor jullie de perfecte bruiloft eruit ziet, zo krijg ik een goed beeld van jullie wensen. Dit zal ik vervolgens vertalen in een trouwhuisstijl die volledig op maat gemaakt is en past bij jullie verhaal.

De persoonlijke touch verwerken en een stijl ontwikkelen die jullie én jullie bruiloft omvat is mijn doel. Zo komt jullie verhaal tot leven!

Werkwijze

1. Contact

Via een mailtje of het contactformulier kunnen jullie een aanvraag insturen of al wat vragen stellen. 

Ik zal dit bericht zo snel mogelijk beantwoorden en zal een voorstel doen om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen.

Tijdens dit kennismakingsgesprek leren wij elkaar kennen en zal ik vragen stellen om jullie ideeën alvast op te kunnen schrijven en een beeld te vormen van een passende stijl. 

Ook kan ik een aantal voorbeelden delen en kunnen jullie een proefpakket bestellen, zodat jullie de verschillende drukvormen, papiersoorten en stijlen zelf kunnen zien en voelen. Een proefpakket bestaat uit verschillende stijlen en ontwerpen voor andere bruidsparen.

2. Offerte

Na onze kennismaking zal ik jullie wensen omzetten in een offerte, waarin beschreven staat welke werkzaamheden uitgevoerd worden en hoeveel ontwerpen jullie willen afnemen, uiteraard passend bij jullie budget.

De offerte zal bestaan uit de ontwerpen zelf, kosten voor drukwerk en verzending komen hier nog bovenop. Wel heb ik verschillende goede samenwerkingen met drukkers, waardoor ik dit voor een scherp tarief kan aanbieden. De offerte zal worden gebaseerd op een van de drie onderstaande pakketten.

Uiteraard kan de offerte nog verder bijgesteld worden. Na het accepteren van de offerte gaan jullie ook akkoord met de algemene voorwaarden. Ik zal jullie verzoeken om een aanbetaling over te maken, waarop ik een planning met jullie zal delen.

Pakketten

Pakket 'Basic'

€195,- incl. BTW
  • Trouwkaart in eigen stijl
  • 2 correctie rondes
  • +1 extra ontwerp naar keuze*

Pakket 'medium'

€250,- incl. BTW
  • Trouwkaart in eigen stijl
  • 2 correctie rondes
  • +2 extra ontwerpen naar keuze*

Pakket 'Large'

€275,- incl. BTW
  • Trouwkaart in eigen stijl
  • 2 correctie rondes
  • +3 extra ontwerpen naar keuze*

* Een extra ontwerp is een toevoeging naar keuze. Dit kan een ‘save the date’ kaart zijn, een menukaart, bedankkaart of iets anders als bijvoorbeeld een welkomstbord.

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden? Vraag naar de voorwaarden en ik maak een offerte op maat!

3. Ontwerp

Ik ga voor jullie aan de slag!

Met de informatie uit ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag om een trouwkaart te maken die perfect bij jullie wensen aansluit. 

Ik begin met een paar schetsen en stuur deze naar jullie op. Op basis van jullie feedback ga ik werken aan de definitieve stijl. Tijdens de ontwerpfase kan er ook gekozen worden voor speciale afwerkingen, zoals bijvoorbeeld goudfolie.

Tijdens het ontwerp proces krijg je nog eens twee revisie rondes, waarin aanpassingen gedaan kunnen worden. Mochten er meer revisierondes nodig zijn, dan kan dit zorgen voor extra kosten, maar dit komt eigenlijk nooit voor. 

Tot slot moeten jullie het ontwerp van de huisstijl, trouwkaart en eventueel de save the date, menukaart etc. goedkeuren!

4. Productie & Leveren

De ontwerpen zijn klaar, nu gaan ze naar de drukker!

De kaarten worden gedrukt op het door jullie gekozen papier, met de afwerkingen zoals besproken tijdens het ontwerp proces. Ik werk samen met verschillende drukkers die het ontwerp met zorg zullen drukken.

Voordat de opdracht naar de drukker gaat, ontvangen jullie de laatste factuur. Na het ontvangen van de betaling gaat het drukken beginnen en zullen de kaarten naar jullie opgestuurd worden, samen met de door jullie gekozen enveloppen. Hiervoor ontvangen jullie nog een gratis proefdruk.

Ik zou het heel leuk vinden om jullie ontwerp te delen op deze website en mijn social media kanalen, maar dat zal uiteraard alleen gebeuren met jullie toestemming en wanneer jullie de trouwkaart zelf al hebben verstuurd.

Vragen

Mijn hele werkproces is te vinden op de ‘werkwijze’ pagina. Wil je toch meer weten over mijn werkwijze? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Bij jouw bruiloft hoort meer dan alleen een uitnodiging! Ik kan een complete huisstijl voor je maken, zodat ook de save the date, menukaarten, tafelschikking en ander drukwerk helemaal passen bij jouw thema.

Jullie bruiloft is uniek en daar hoort ook een eigen stijl bij! Ik probeer jullie verhaal zo goed mogelijk te vertellen in een eigen stijl. Uiteraard mogen jullie ook kiezen uit enkele voorbeelden en deze laten aanpassen.

Jullie kunnen het zo gek maken als je zelf wil! Ik kan allerlei soorten drukwerk voor jullie ontwerpen, naast jullie trouwkaart. 

Denk bijvoorbeeld ook aan een welkomstbord in jullie stijl, een labeltje bij jullie bedankjes, een volledig gestylede menukaart of een eigen label voor een wijnfles. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op!

Door het jaar heen sta ik op verschillende trouwbeurzen, waaronder One Fine Weddingday. Daar laat ik een deel van mijn portfolio zien, zodat je die eens goed kan bekijken.

Wil je ze in alle rust thuis bekijken? Dat kan! Je kan een proefpakket bestellen, waar verschillende trouwkaarten, menukaarten en save the date kaarten in zitten. Zo kan je ze zelf zien en voelen. 

Bij al mijn ontwerpen krijg je naast de eerste oplevering, nog eens drie correctierondes. Zijn er na die drie correctierondes nog aanpassingen nodig, dan zal ik die wel in rekening moeten brengen. 

Eigenlijk komt het nooit voor dat er meer dan drie correctierondes nodig zijn. Is er toch nog een hele kleine aanpassing nodig, dan ben ik ook de moeilijkste niet!

Voor jullie bruiloft wil je de save the date kaarten en de trouwkaart natuurlijk op tijd kunnen verzenden! Om er zeker van te zijn dat alles op tijd klaar is, adviseer ik jullie om 12 tot 9 maanden voor jullie trouwdatum contact op te nemen. Zo hebben we genoeg tijd om alle kaarten op tijd op te leveren en te verzenden.

Wanneer je je gasten op de hoogte stelt van jullie huwelijk en wat de planning is, is uiteraard helemaal jullie eigen keus. 

Doorgaans adviseer ik om een Save the Date uiterlijk 6 maanden van te voren te versturen en de daadwerkelijke uitnodiging 3 maanden van te voren. Zo hebben je gasten genoeg tijd om voor te bereiden.

Mijn prijzen voor de verschillende pakketten zijn exclusief het daadwerkelijke drukwerk. Dit is omdat er grote verschillen zijn in verschillende papiersoorten en afwerkingen, waardoor de prijs sterk uiteen kan lopen.

Ik werk met verschillende drukkers samen die hoge kwaliteit kunnen leveren. Zo kan ik kaarten met goudfolie opdruk aanbieden, heel veel verschillende soorten papier en ook afwijkende vormen en maten zijn geen probleem. Tijdens onze gesprekken bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op

Laten we kennismaken! Neem contact op en ik zal jullie spoedig uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.